Protese og dårlig ånde kan hurtigt fikses med disse trick

29 august 2021
Lykke Holzmann Søby

Hvis du har dårlig ånde på grund af din protese, skal du ikke bekymre dig. Herunder er nogle tips der kan hjælpe dig med at få din rene og friske ånde tilbage på ingen tid.

Læg dem i blød natten over

En af de bedste måder at undgå dårlig ånde er ved at lægge din protese i blød natten over. Sidst på dagen skal du fjerne din protese og lægge den i en kop fyldt med en proteserenseløsning. Dernæst bør du børste tandkød og tunge med tandpasta for at rense eventuelle resterende bakterier ud af munden. Mens du sover, vil tandproteserens udføre sin magi og dræbe 99,99% af bakterierne på dine proteser. Opblødning natten over dræber bakterier og er meget effektiv.

Korrekt tandbørstning

Når du vågner, og din protese har ligget i blød hele natten, skal du tage dem ud af opløsningen og bruge en blød tandbørste og forsigtigt børste din protese. Dette vil hjælpe med at fjerne plak eller alt, hvad der er tilbage på dine proteser, der potentielt kan forårsage dårlig ånde. Du bør også bruge tandpasta til at børste tungen og tandkødet igen. Når du er færdig, skal du lægge din protese tilbage i munden, og du får perfekt frisk ånde til at starte din dag.

Drik mere vand i løbet af dagen

Et andet tip til at hjælpe dig med at forhindre åndedræt er at drikke mere vand i løbet af dagen. Så mange faktorer kan bidrage til mundtørhed som medicin, alder, rygning og mere. Når din mund er tør, har du ikke nok spyt til regelmæssigt at vaske bakterier væk, som kan bidrage til dårlig ånde. Når du drikker mere vand i løbet af dagen, hjælper det med at vaske de stinkende bakterier væk, der forårsager din dårlige ånde.

Regelmæssige tandlægebesøg

Hvis du ikke besøger din tandlæge regelmæssigt for kontrol, bør du straks begynde på det. Det anbefales at besøge tandlægen mindst en gang om året, så de kan kontrollere kvaliteten af ​​din protese og foretage justeringer, hvis den ikke passer korrekt. De vil også evaluere din tandkødssundhed. Når du besøger tandlægen regelmæssigt, kan de hjælpe dig med at forhindre dårlig ånde og ubehagelige eller dårligt tilpassede proteser.

Lær mere om mundhygiejne og din tandprotese i Kolding ved de bedste tandlæger og tandteknikere.

Flere Nyheder