DEL
Rens din krop og kickstart din sundhed

Hvad er en juicekur og hvilke fordele er der ved den?

En juicekur er en kur, der har til formål at udrense kroppen. Essensen af kuren er, at man i en periode kun indtager frugter og grøntsager i flydende form. Der kan være flere grunde til at vælge en juicekur. Føler du f.eks. at du har levet usundt i en længere periode, og vil du gerne tilbage “på sporet” og spise sundere, vil du måske få glæde af at prøve en juicekur i et par dage. Under en såkaldt detox-kur sker der flere ting. Din krop får et stort skud vitaminer i form af alle de frugter og grøntsager du indtager. Gennemfører du kuren, vil du formentlig stå med en kæmpe følelse af tilfredshed, der kan inspirere dig til at fortsætte med at leve sundt.

Også dit immunforsvar bliver boostet under en juicekur, og kan kickstarte et vægttab eller en omlægning af din kost. Det er op til den enkelte person at bestemme hvor mange dage, man vil følge kuren. Mange kostvejledere anbefaler at man i første omgang følger kuren i 3-5 dage.

Besøg www.juicekuren.dk og læs mere om hvilke fordele der er ved at være på juicekur.

Lav din juice selv, eller bestil den online

Vil du selv lave din juice, er det en fordel at søge inspiration i forhold til opskrifter. Hos Juicekuren.dk kan du bestille en e-bog med 50 opskrifter på juice af frugter og grøntsager. Vil du hellere have juice leveret direkte til din hoveddør, findes der en række forskellige firmaer, der fremstiller juice til netop det formål. Læs mere på Juicekuren.dk, og find ud af hvordan du får din juice leveret. Du finder også masser af tips og tricks til at inkorporere juice i din hverdag, så du fortsat kan træffe sunde valg i din hverdag.