Loading...
Røntgenundersøgelse

Røntgenundersøgelse i Region Hovedstaden? Find den online

Røntgenundersøgelse i Region Hovedstaden? Find den online

Når du er kommet til skade, eller har problemer som relaterer sig til indre organer, indvolde, muskler eller sener, er det ikke altid din læge kan fastslå årsagen uden brug af billeddiagnostik. Billeddiagnostik indbefatter undersøgelser, som ved hjælp af røntgenstråler eller ultralyd kan optage billeder eller film af dit indre.

De fleste, som på et tidspunkt har brækket en knogle i armen eller i benet, har prøvet at få taget et eller flere røntgen billeder. På disse vil knoglen og bruddet træde tydeligt frem – og det vil blive lettere for lægen at vurdere, om benet eller armen skal i gips, eller om der skal en operation til. Og har du været gravid, har du sikker på et en ultralyds undersøgelse, som viser fosteret i livmoderen, dets placering, og dets hjerteslag.

Hvor kan jeg finde en god røntgen klinik i København?

Hvis din læge har henvist dig til en røntgen klinik – måske fordi du har vrikket om på din fod, eller har forstrakt et ledbånd i skulderen – kan du vælge frit blandt alle røntgen klinikker i den region hvor du bor. Er du således bosiddende i Region Hovedstaden, er der frit valg på alle hylder når det gælder røntgenklinikker, så længe de er placeret i regionen.

Ønsker du at benytte en røntgen klinik, som er centralt placeret, og som samtidig tilbyder røntgenundersøgelse med meget kort ventetid, kan du med fordel benytte Røntgenklinikken Nørrevold. Hos Røntgenklinikken Nørrevold finder du dygtige og veluddannede medarbejdere med speciel inden for røntgen eller ultralyds undersøgelser. Røntgenklinikken Nørrevold tilbyder røntgen undersøgelser inden for samme dag du bliver henvist, hvilket betyder, at du kan få foretaget undersøgelsen inden for ganske få timer – og dernæst have svar næsten med det samme.

Hvis du vil vide mere om dine muligheder hos Røntgenklinikken Nørrevold, kan du blive klogere på noerrevold.dk