Skab balance i krop og sind med TZ Terapi

06 januar 2019
Astrid Pedersen
Skab balance i krop og sind med TZ Terapi

Hvis du føler, at du mangler energi i hverdagen, har tabt livsmodet eller har svært ved at falde i søvn på grund af tankemylder eller alt for mange bekymringer, bør du overveje en alternativ behandling. Receptpligtig medicin kan måske nok fjerne symptomerne på – men ikke årsagen til – de dybere liggende faktorer, som afstedkommer disse dårligdomme. Med en moderne, alternativ behandling som for eksempel TZ kan du hurtigt få vendt dine traumer til noget positivt, og dermed opnå en markant forbedret livskvalitet.

Hvorfor skal jeg vælge TZ som alternativ behandlingsform?

TZ kombinerer forskellige behandlingsformer fra den alternative verden for at skabe den stærkeste, individuelt tilpassede terapi til det enkelte menneske. Et forløb med TZ kan for eksempel bestå af blid zoneterapi, Tankefeltterapi (TFT), Emotionel Frihedsteknik (EFT), DP4, Deep Peat, Enlightenment, Matrix samt Regressions Terapi. TZ er således ikke udelukkende begrænset til zoneterapeutisk behandling, men inddrager mange flere aspekter af kroppens og sindets balance, og gør brug af varierende tilgange til disse.

Samtlige terapiformer søger at forløse og frigøre de energier, som kroppen og psyken skal bruge for at hele sig selv, via de energibaner (meridianer), som formidler de gode og stærke energier. Ved Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik (TFT og EFT) skaffes der adgang til energibanerne ved hjælp af let banken på udvalgte steder på kroppen. I kombination med samtale og affirmations (bekræftende udsagn), er disse behandlingsmetoder særdeles effektive i behandlingen af problemer relateret til eksempelvis præstationsangst, angst, afhængighed, nedtrykthed, stress eller rastløshed.

Lonni Stærk, som er indehaver af Stærk Helse, har udviklet TZ (navnet er en forkortelse for Traumeforløsende Zoneterapi) med henblik på at skabe en stærk og empatisk behandlingsform, som hurtigt og effektivt kan afhjælpe dårligdomme forårsaget af traumer og chok. TZ er kendt for at virke hurtigere end TFT eller EFT alene – klienter har rapporteret om højere livskvalitet efter blot én session med TZ, som med stor succes er blevet anvendt på klinikken i Thisted siden 2013.

Bestil tid til TZ Terapi i Thisted på staerkhelse.dk

Flere Nyheder