Skal sexlivet piftes op med en god Sexolog?

24 marts 2019
Anders Lundtang Hansen
Skal sexlivet piftes op med en god Sexolog?

Man var ellers så umanerligt forelsket til at starte med, da forholdet var helt nyt og spændende.

Der var ikke den anledning, tid eller sted, når man var alene sammen, hvor man ikke kunne holde fingrene fra hinanden og udnyttede hele tiden sammen til at være intime, lære hinanden at kende, eksperimentere og udfolde sig i trygt samvær.

I skulle i hvert fald ikke være den slags par, der afsatte tid af i skemaet om onsdagen til at finde tid til samleje, som det så klinisk blev kaldt i vittighedstegningerne, I hængte op på køleskabet og grinede af sammen.

Nu kan I efterhånden ikke engang finde tid til at have sex bare én gang om ugen…

Hvad skete der?

Det ene øjeblik havde i alverdens tid, tog ud at rejse, inviterede venner forbi, holdt fester, tog til fester og var generelt livsnydere.

Tiden nu lader til at gå med at skifte bleer, køre de andre unger til og fra fritidsinteresser, købe ind, lave mad, besøge svigerfamilier, og når der endelig er fritid i kalenderen, eller ungerne bare er lagt i seng, så er I så udkørte, at der kun et tid til at se TV, som I dratter i søvn til undervejs.

Rent ud sagt kører det hele på autopilot, og bagerst i hovedet er I begyndt at overveje, om man egentlig havde fortjent et bedre liv – måske endda hver for sig?

Problemet er her, at nogle folk tror, det er omgivelserne, den er gal med, men man har bare glemt sig selv i ligningen, men her kommer Katrine Berling ind i jeres parforholdsbillede som den bedste sexolog på området.

Hun kan nemlig være med til at genopfriske jeres hukommelse med, hvorfor I faldt for hinanden, hvad I fandt spændende ved hinanden og – nok vigtigst af alt – genantænde den gejst og gnist i jeres forhold, så I atter kan finde den ungdommelige begejstring ved hinanden, så I nærmest kan blive nyforelskede igen.

Lad ikke mangel på sex gøre, at I glider fra hinanden – få intimiteten ind i livet igen!

Flere Nyheder