Loading...
restaurant

Skandinavisk gourmet

Skandinavisk gourmet

Med en pris som Årets Feel good-oplevelse fra 2017, byder Restaurant ROS på mere end blot en madoplevelse.

Restauranten er klædt i skandinavisk fra top til tå. Råvarerne er danske, og sæsonens bedste. Menukortet bugner af fantastiske kombinationer. Vælg mellem en 3-retters eller en 5-retters menu, og nyd dertil husets vinmenu, der på bedste vis akkompagnerer de retter, der hører denne sæson til.

Restaurant ROS har hele pakken. Maden, vinen, indretningen, stemningen. Det er lidt som at træde ind i et moderne, dansk hjem. Rene linjer, kombineret med et rustikt udtryk er med til at gøre restauranten i Jyllandsgade til en lille, hyggelig oase midt i den historiske by Fredericia.

Succes helt fra begyndelsen

Man bliver sørget godt for, når man besøger Restaurant ROS, der er grundlagt af den dynamiske duo Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard. Sammen åbnede de i 2016 den første restaurant i Tønder. Succesen var stor. I to år i træk, 2016 og 2017, var Restaurant ROS at finde i spiseguiden White Guide Nordic. Restauranten har således oplevet enorm succes allerede i løbet af de to første år, og med god grund. Restauranter listet i White Guide Nordic bedømmes som en helhed, dvs. både mad, drikke, service og miljøet i restauranten.

I april 2019 åbnede kokkeduoen restauranten i Fredericia. Valget faldt på byen, da byen er i gastronomisk vækst, efter at restauranten Ti Trin Ned fik tildelt en Michelin-stjerne.

En oplevelse for alle sanserne

Hos Restaurant Ros, der holder åbent fra onsdag til lørdag, er stemningen afslappet, priserne overkommelige, og personalet erfarne, dygtige og klar til at give dig en unik oplevelse. En oplevelse der får dine smagsløg til at juble, og giver dig en følelse af at blive inviteret ind i et univers, dannet på baggrund af en passion for mad og den gode stemning som helhed. En middag på den skandinavisk inspirerede restaurant i Fredericia er i den grad anbefalelsesværdig.