Skulderproblemer kan hindre dig i flere ting

11 november 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke rart at have skulderproblemer, og man behøver nok næppe forklare, at hvis man ikke gør noget ved det, så kan det sætte sig som et kronisk problem, eller det kan udvikle sig til noget værre og måske brede sig.

Det var mere, da man var lille, at man rent faktisk kunne slippe afsted med det at slå sig på skulderen og have ondt et stykke tid, og så rettede det sig selv op.

Måske var det bare lige et blåt mærke, en hudafskrabning eller noget tilsvarende, som man lige kunne klare med et plaster, og så var man klar igen kort tid efter.

Når man er kommet mere op i alderen, er kroppen blevet meget mere skrøbelig, og den kan ikke holde til det samme, som den kunne tidligere.

Også selvom man ikke skejer sig ud på samme måde, som da man var lille, så er kroppen og dermed skuldrene blevet brugt meget gennem tiden, så der skal mindre til, før man går i stykker her.

image

Skulderproblemer er ikke at kimse ad

Så hvis du oplever, at du får krampe eller hold i skulderen, og det ikke lige går efter kort tid efter, eller det sker mange gange, så er det med at tage til en ekspert, der kan kigge på det.

For det ender med, at man ikke kan lave noget såre simpelt som at samle ting på fra jorden med den arm, hvor man har ondt i skulderen.

Og måske vil man jo nok gerne kunne løfte ens børnebørn op og holde dem op og måske kaste dem lidt op i luften, men det bliver man også forhindret i.

Således ender man med at gå glip af nogle af livets både store og små glæder, fordi man ikke fik set på noget, som der umiddelbart lod til at være en mindre skavank med ens skulder.

Flere Nyheder