DEL
Slip af med impotens

Det kan føles så skammeligt og kan ramme ens manddom som noget af det mest personlige, hvis man oplever impotens, der også kendetegnes under termen “erektil dysfunktion”.

Der findes mange aspekter af at være mand, og selv i disse tider, hvor man forsøger at ophæve skellene mellem kønnene og skabe større lighed, så er der stadig aspekter af den fysiske udfoldelse, der kendetegner de respektive køn.

En essentiel del af dette er for mange mænd – hvis da ikke alle – at man finder samarbejde med ens kønsdele, når det allermest gælder. Ja, lad os da bare sige det direkte ud af posen: Penis skal gerne op at stå, når man forventer der.

Men mange mænd oplever det modsatte, selvom de føler sig tændte indvendigt. Og lad os da bare aflive et par myter med det samme.

1) Impotens rammer ikke kun ældre mænd. Impotens kan ramme alle seksuelt aktive mænd fra teenagere til mænd langt over 80 år.

2) At blive ramt af impotens er ikke altid en fysisk skavank. Det kan også skyldes psykiske forviklinger.

Hvilket leder os videre til, hvad man kan gøre mod impotens.

 

Der findes vidundermidlet “viagra”, der kom på banen for en snes år siden, der har hjulpet mange mænd gennem tiden med at aflive impotens, mens hvis årsagen ikke ligger i det fysiske område, men nærmere i det psykiske, så er det måske en psykolog eller lignende, man skal have fat i.

Men en stor anbefaling skal dog herfra lyde til folk, der enten oplever impotens eller vil undersøge emnet nærmere, at investere tid i at besøge hjemmesiden: https://libido365.com/

På deres hjemmeside har de over 100 tips i en e-bog til, hvordan du genvinder din potens og seksuelle libido.

Vi tør næsten garantere, at når du først har gennemtærsket den bog, så er du for altid parat til at generobre førstepladsen i disciplinen lagengymnastik!