Smerter i ryggen? Prøv en dygtig kiropraktor

30 september 2019
Astrid Pedersen
Smerter i ryggen? Prøv en dygtig kiropraktor

Lider du ofte af hold i nakken, smerter i ryggen, uforklarlige spændinger i din krop og måske endda låste led? Så er der noget, der tyder på, at du kunne have godt af en tur til kiropraktor. Er du bosiddende i det midtjyske, vil det være en rigtig god idé at lægge vejen forbi Hammel, hvor du finder nogle af de dygtigste og mest veluddannede kiropraktorer i Danmark.

Hvordan foregår et kiropraktor besøg?

Første gang du besøger Kiropraktoren i Hammel, vil du få foretaget en grundig udredning af din sygehistorie og din egen, subjektive oplevelse. Denne kan, såfremt kiropraktoren vurdere, at der er behov herfor, suppleres med en røntgenundersøgelse føren behandlingen sættes i gang. En røntgen undersøgelse kan afsløre skader, som er skjult for det blotte øje, for eksempel en mindre diskusprolaps, piskesmæld skade eller begyndende Scheuermann.

Hos Kiropraktoren i Hammel anvendes udelukkende det nyeste og mest moderne røntgen udstyr. Kiropraktoren i Hammel har en aftale med den central lagrings instans KirPACS-NIKKB, hvilket er din sikkerhed for, at dine røntgen billeder lagres sikkert og fortroligt. Med dette system har Kiropraktoren i Hammel også mulighed for at udveksle billeder med andre klinikker, som er tilsluttet samme ordning, og på den måde lette vidensdeling.

Hvorfor skal jeg vælge Kiropraktoren i Hammel?

Når du står for at skulle vælge den behandler, som skal forårsage justeringer i din rygsøjle og udbedre lidelser i dit bevæge apparat, er det vigtigt at du vælger en person, som har gennemgået den rette uddannelse. Hos Kiropraktoren i Hammel finder du udelukkende dygtige og erfarne kiropraktorer, som alle hver især har gennemført en universitets uddannelse i enten USA, England eller Danmark. Kiropraktoren i Hammel arbejder ud fra et patient centreret perspektiv, som tillader dig at sætte egne grænser og tempo for behandlingen.

Du kan læse mere om, hvad en kiropraktor kan gøre for dig, på https://kiropraktoren-hammel.dk/ 

Flere Nyheder