Stress behandling hos psykoterapeut

29 september 2019
Astrid Pedersen
Stress behandling hos psykoterapeut

Stress er, når den går hen og bliver kronisk og dominerende i et menneskes hverdag, en ødelæggende tilstand. Kroppen og hjernen er simpelt hen ikke i stand til at køre i så højt gear, som stress fordrer, i længere tid ad gangen. Derfor bliver tusindvis af mennesker hver eneste måned sygemeldt med stress i lange perioder. Og mange kommer aldrig tilbage til arbejdsmarkedet, idet stress har forårsaget store skader på krop og sind.

Få den bedste behandling mod stress hos autoriseret psykoterapeut

Derfor er det vigtigt at søge hjælp, inden din stress når at udvikle sig til en farlig tilstand – for eksempel hos en dygtig psykoterapeut. Lars Roed Andersen er autoriseret psykoterapeut, og har gennem de seneste 17 år arbejdet med selvudvikling og terapeutiske metoder. Uddannelsen har Lars Roed Andersen taget på Center for Selvudvikling i Århus, hvor han er eksamineret af en autoriseret psykolog.

Lars Roed Andersen er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening, og holder sig der igennem løbende opdateret på de seneste etiske og professionelle retningslinjer. Dette er din garanti for blandt andet absolut tavshedspligt samt en behandling, som udelukkende foregår efter evidens baserede og godkendte metoder. Hos Lars Roed Andersen kan du, med andre ord, være sikker på en professionel og respektfuld behandling, uanset dit problem.

Søger du en effektiv behandling mod stress, kan du således trygt henvende dig til Lars Roed Andersen. Her vil du modtage et terapeutisk samtale forløb, som har til formål at bevidstgøre dig om de mekanismer og tanke mønstre, som ligger til grund for din stress eller for din udbrændthed. Du bliver også opmærksom på – og bevidst om – dine reaktioner herpå og de handlemønstre, som opstår som følge af denne reaktion. Du vil få hjælp til at udvikle de redskaber, du skal bruge til håndtering af din stress, således at du kan komme ovenpå igen og atter tage kontrol over dit eget liv.

Du kan læse mere om stress behandling og psykoterapi på https://larsroedandersen-psykoterapi.dk/stress-og-udbraendthed/ 

Flere Nyheder