Tab dig hurtigt med 8-timers kuren

20 december 2017
Astrid Pedersen
Tab dig hurtigt med 8-timers kuren

Der findes et hav af slankekure i verden, som vil opfordre dig til udelukkende at spise mad fra bestemte fødevaregrupper, og således lide afsavn. Disse typer slankekure vil ofte have den modsatte virkning – de fleste vil opleve meget begrænset, om nogen, effekt på deres vægt, når de følger en slankekur, som begrænser indtaget af bestemte typer mad, og foreskriver et indtag af andre. Og når en metode ikke virker, vil man være mere tilbøjelig til at falde tilbage i de gamle mønstre, og vil således ikke have opnået noget som helst ved sine anstrengelser.

8-timers kuren – et mere frit alternativ

Med 8-timers kuren er du fri til at spise i løbet af 8 timer, så længe du faster de resterende 16. Det vil sige, hvis du spiser morgenmad klokken ni, må du spise dagens sidst måltid klokken 17. Dette kan virke uoverkommeligt – men resultaterne udebliver ikke. Med 8-timers kuren kan du tabe dig op til fem kilo om ugen!

Lagerfoto-id: 540997561

Sunde madvarer – en del af 8-timers kuren

Du behøver således ikke spise mindre, end du plejer, når du følger 8-timers kuren. Du skal blot begrænse dit fødevare indtag til inden for de otte timer, der skydes i gang, når du indtager dagens første måltid.

Hvis du således skal holde dig mæt de resterende 16 timer af døgnet, kan de anbefales, at du satser på ”langtidsholdbare” fødevare emner, det vil sige langsomme kulhydrater i form af groft, fiberrigt rugbrød og grove grøntsager, sundt fedt fra for eksempel laks eller makrel, og meget lidt sukker, da sukker vil booste dit blodsukker og dernæst få det til at styrtdykke, hvilket skaber sultfornemmelse.

Ved at vælge sunde fødevarer frem for usunde som for eksempel hvidt brød og pasta, får du det bedste ud af 8-timers kuren – optimal næring til dit krop og et varigt vægttab oven i!

Flere Nyheder