Terapi mod stress og depression

29 september 2019
Astrid Pedersen
Terapi mod stress og depression

Har du ondt i livet, og har du vanskeligt ved at komme videre efter en hård krise? Døjer du med stress eller med eftervirkningerne deraf – og har du brug for en hjælpende hånd til at bryde den onde cirkel? Så kan du overveje at kontakte en dygtige terapeut.

Find den rigtige terapeut til kropsterapi i aalborg

Når du står for at skulle vælge en behandler, som kan hjælpe dig videre i dit liv og til at gå lysere tider i møde, er det vigtigt, at du finder en person, til hvem du har mulighed for at opbygge et tillidsforhold – på det professionelle såvel som på det menneskelige plan.

Kropspsykoterapeut Birgitte Jørgensen er uddannet som psykoterapeut fra Dansk Institut for organisk Psykoterapi. Hun er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvilket er din sikkerhed for, at alt, hvad der foregår i psykoterapeutens praksis, er underlagt den strengeste tavshedspligt. Samtidig betyder medlemsskabet af denne branche forening, at psykoterapeuten løbende modtager supervision og træning.

Birgitte Jørgensen er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, og har brugt sin undervisnings erfaring og ekspertise i forbindelse med kurser på forskellige skoler i Aalborg samt inden for sundheds sektoren i pædagogik og psykologi. Ud over uddannelsen som psykoterapeut, har Birgitte Jørgensen følgende efteruddannelser: Kropspsykoterapeut, Imago parterapeut, choktraumeterapeut, psykodramaterapeut og kunstterapeut.

Birgitte Jørgensens klinik ligger i Aalborg, hvor Birgitte Jørgensen også samtidig er bosat privat. Birgitte Jørgensen har mangeårig erfaring med individuel terapi såvel som parterapi. Hun arbejder med specifikke kerne områder så som gruppefaglig supervision samt kropterapi og personlig udvikling, og har i sin praksis fokus på dybere eksistentielle kerneproblematikker, samspils vanskeligheder med omverden samt personlige og eksistentielle kriser.

Hos Birgitte Jørgensen kan du forvente en behandling som tager udgangspunkt i dit unikke fysiske og mentale udtryk. Birgitte Jørgensen tror på, at man via arbejdet med accept og anerkendelse kan finde individets egne ressourcer til forandring, og skabe denne forandring indefra – og at alle mennesker i sig selv rummer kilden til positiv vækst og udvikling.

Du kan læse mere på kroppsykoterapeut.dk

Flere Nyheder