Ting du kan lave på en sommerdag

31 juli 2018
Marie Pedersen
Ting du kan lave på en sommerdag

Sommeren er endelig over os! Skolebøgerne er smidt langt væk, vi kan sove længe og være sent oppe. Måske står sommerferien på rejser, hygge med familien, grillmad i haven og masser af hygge med veninderne. Vil du have en sommer med masser af minder, du og dine veninder kan huske tilbage på? Så læs med her, og få nogle gode ideer til, hvad du og dine veninder kan lave sammen.

Picnic i haven

Hvem siger nej til en picnic i haven med madkurv, noget koldt at drikke og gode veninder? Mangler I inspiration til maden, så besøg www.girlzonly.dk, hvor I finder mange opskrifter på bl.a. lækre pizzasnegle og dejlige kager. I kan evt. tage en højtaler med og lytte til musik imens I spiser.

Tag til stranden

En strandtur er en oplagt mulighed til at gøre de rigtig varme dage lidt mere udholdelige. I kan tage til stranden for at bade og blive afkølet, men at ligge på stranden og sole sig er også en fornøjelse. Tag dine veninder med, og tilbring en sjov dag med både vandplask og afslapning på stranden.

Læg makeup og afhold et fotoshoot

Hvem husker ikke barndommen, hvor man kunne få flere timer til at gå med at klæde sig ud? Det kan I gøre igen! Find jeres smarteste tøj frem, læg flot makeup og find så den bedste location til jeres fotoshoot.

Arranger et loppemarked

Saml dine veninder og planlæg et loppemarked. I kan hænge et skilt op, hvor I opfordrer folk til at deltage, eller endda medbringe noget, de kunne tænke sig at sælge. I kan lave flyers og dele dem ud til folk i området, få jeres familie med på ideen, og få dagen til at gå med at sælge tøj og ting. I kan evt. donere overskuddet til et godt formål.

Flere Nyheder