Trænger du til at få efterset dine øjne?

06 februar 2020
Anne-Mette Hansen
Trænger du til at få efterset dine øjne?

Det er langt fra alle, der har det perfekte syn. Mange har behov for briller til at læse, til at se ting der er langt væk eller til at se ting der er tæt på. Idet synet udvikler sig igennem hele livet, er det altid en god idé at få efterset sine øjne, hvis man oplever, at ens syn virker ringere. Det bedste sted man kan få efterset sine øjne, er hos øjenlægen.

Bor du i København, og leder du efter en dygtig øjenlæge? Så er Vibenshus Øjenklinik København en helt oplagt mulighed for netop dig.

En moderne øjenklinik med professionelle folk

Hos Vibenshus øjenklinik i København bliver du hjulpet godt videre af den dygtige og erfarne øjenlæge Sven Johansen. Han er en mand med mange års erfaring i faget. Han har nemlig været speciallæge i øjensygdomme siden 1993.

Klinikken er udstyret med topmoderne udstyr, så det aldrig er svært at finde frem til, hvad dine øjne fejler og hvad behandlingen skal være. Klinikken er især specialiseret i diagnose og behandling af disse øjensygdomme og tilstande:

– Grå stær

– Grøn stær

– Tørre øjne

– AMD

– Børn og synsproblemer

– Skelen

– Akutte øjentilstande f.eks. nethindeløsning, øjeninfektion,
bygkorn og regnbuehinde-betændelse

Her er du i gode hænder

Vibenshus er en klinik, der hjælper dig rigtig godt videre. Her kan du altid få fundet frem til, hvad årsagen er til, at du døjer med synet. Humør og service er også i top, og du får altid en rigtig god behandling. Har du børn med til øjenlæge for første gang, så er klinikkens personale også rigtig gode til at håndtere de små. 

Vil du vide mere om denne øjenklinik i København? På deres hjemmeside kan du læse meget mere om behandlinger, åbningstider, personalet, hvordan du finder vej til klinikken og hvordan du foretager tidsbestilling. 

Besøg Vibenshus Øjnekliniks hjemmeside her: https://vibenshusoejenklinik.dk/ 

Flere Nyheder