Velvære på Kurhotel Skodsborg

31 juli 2018
Troels Nielsen
Velvære på Kurhotel Skodsborg

Alle kan have godt af ren forkælelse engang imellem. Du ved, sådan hvor du bare kobler helt fra og glemmer verdenen omkring dig, og bare er lige præcist i nuet.

Ved du at der faktisk findes et sted, hvor de ansatte ikke laver andet end at forkæle deres gæster og sørger for at de har det himmelsk?

Men det gør der altså, og det sted ligger i fantastiske omgivelser på Strandvejen nord for København og stort set lige ud til Øresund. Stedet er Kurhotel Skodsborg – prøv selv at at klikke på linket og gå ind på deres hjemmeside og se, hvor dejligt det ser ud. 

Du får her lige en lille forsmag på, hvad der venter dig af delige oplevelser inde på siden.

Først og fremmest er stedet skabt til forkælelse, uanset om du er til spa, fitness, wellness, massage, dejlige hotelovernatninger eller gastronomi. 

Det hele er samlet under ét tag i bygninger og omgivelser, som slår fødderne væk under dig fra første øjeblik, og fortæller dig at du har valgt det helt rigtige sted, til at gøre noget godt for dig selv eller nogle du holder af.

Uanset om du vælger at blive flere dage, eller blot en enkelt, så vil du på et tidspunkt vende tilbage, for Kurhotel Skodsborg kommer til at gøre et vedvarende indtryk på dig.

 

Så glæd dig til at træde ind i den smagfulde reception, hvor der fra første øjeblik bliver sørget godt for dig, og efter en skøn dag, med alskens forkælelse og velvære, kan du nyde en lækker middag i restauranten, før du senere falder i søvn på dit værelse, som måske har udsigt udover vandet. 

Du kan selvfølgelig også holde din drømmefest – måske bryllup – på Kurhotel Skodsborg, og stedet er også mere end velegnet til afholdelse af møder.

Så få en oplevelse for livet og forkæl dig selv eller én du holder af.

Flere Nyheder